برداشت خال و زوائد کوچک پوستی

با دکتر سارا جلیلی

شاید شما هم از آن دسته از افرادی هستید که با افزایش سن خال‌های جدیدی در دست صورتتان پیدا شده و این موضوع شما را هم ناراحت و هم نگران کرده است. انواع خال در صورت و بدن افراد متفاوت است. با افزایش سن و قرار گرفتن بیشتر در معرض نور خورشید، افزایش تعداد خال ها طبیعی است اما بهتر این است تا با انواع خال و نشانه‌ها و علل ایجاد آن‌ها بیشتر آشنا شوید تا بهتر بتوانید مراقب پوست خود باشید.

دریافت نوبت برای مشاوره رایگان

خال‌ها می‌توانند وراثتی باشند. بعضی خال‌ها مادرزادی هستند. بعضی خال‌ها هم اکتسابی بوده و تحت عوامل محیطی مثل تابش نور آفتاب ایجاد می‌شوند. خال‌هایی هم هستند که قبلا جای جوش بوده و به مرور تیره شده و به خال تبدیل شده‌اند. خال‌های مادرزادی ممکن است حتی قبل از تولد یعنی در دوران جنینی تشکیل شوند.

خال‌های مادرزادی معمولا در دو سال اول زندگی خود را نشان می‌دهند. خال‌های اکتسابی از سنین کودکی به بعد پدیدار می‌شوند. در دوران نوجوانی تعداد خال بیشتری روی بدن فرد نمودار می‌شود. خال‌های اکتسابی معمولا در نقاطی از بدن به وجود می‌آیند که بیشتر در معرض نور آفتاب قرار دارد.

در مطب خانم دکتر سارا جلیلی برداشت خال و زوائد کوچک پوستی بوسیله دستگاه RF  و کرایو صورت می پذیرد.


برداشتن خال با دستگاه RF

یکی از روش های بسیار مدرن که در بسیاری از مراکز زیبایی به منظور خالبرداری از آن استفاده می شود روش رادیوفرکانسی یا آر.اف است. دستگاه rf متکی بر تولید و انتقال امواج مایکرووِیو بر سطح پوست است. در این روش به آسانی می توان عمق آسیب بافتی را تعیین نمود و در صورت آگاهی پزشک از ساختمان های پوست و تسلط کافی بر تکنولوژی آر. اف RF احتمال ایجاد اسکار یا جای زخم تقریبا صفر است.

مزایای برداشتن خال با دستگاه آر اف - RF
  • از آنجا که اساس دستگاه آر اف بر ایجاد حرارت نیست معمولا بهبودی و ترمیم ضایعه ی ایجاد شده از سایر روش ها سریع تر است.
  • توانایی rf در برداشتن خال های اطراف چشم و پلک (حتی لابه لای مژه ها) منحصر به فرد است و با هیچ روش دیگری به خوبی rf نمی توان خال های این نواحی را برداشت. بر این اساس بهترین روش برداشتن خال و ضایعات مشابه پوستی آر. اف است.
  • هزینه برداشتن خال با دستگاه RF

    قیمت مقرون به صرفه ی روش آر اف از دیگر نقاط قوت این تکنیک است.


برداشتن خال با کرایو

در این روش با استفاده از سرما ناحیه دارای خال دچار خون مردگی و مرگ می‌شود و سلول‌های آن می‌میرند و به مرور حذف می‌شوند. سرما رسانی با کمک گاز نیتروژن اکسید انجام می‌شود. این روش متاسفانه همیشه جوابگو نیست و ممکن است در محل درمان ناحیه پوستی کمرنگ تر یا پررنگ تر از دیگر نواحی شود.

آیا می خواهید بیشتر بدانید ؟

می توانید به لینک مقابل رفته و دانش خود را در این حوزه بیشتر نمائید و تصمیم خود را برای دریافت مشاوره قطعی نمائید.

وبسایت دکتر سارا جلیلی - پوست، مو و زیبائی


کلیه حقوق این وبسایت متعلق به دکتر سارا جلیلی است